Croatian newspaper today: Achtung! Croatia is now in between three mini fascists.

Croatian newspaper today: Achtung! Croatia is now in between three mini fascists.

Potaknut postom o jeffinijoj Jani u Mađarskoj, predstavljam vam Ožujsko pivo proizvedeno u RH,uvezeno u BiH gdje se na kraju prodaje za 4,42 KN dok je u istom lancu kod nas 7.59 KN tj. nepunih 42 jeftinije…

Potaknut postom o jeffinijoj Jani u Mađarskoj, predstavljam vam Ožujsko pivo proizvedeno u RH,uvezeno u BiH gdje se na kraju prodaje za 4,42 KN dok je u istom lancu kod nas 7.59 KN tj. nepunih 42 jeftinije…

Kako se vi rješavate ovih parazita?

Kako se vi rješavate ovih parazita?

Europski prvaci! Bravo Hrvatska 🇭🇷

Europski prvaci! Bravo Hrvatska 🇭🇷

Ovih dana obilježava se opsada Sigeta (1566), bitke koja je spasila Zapadnu civilizaciju (kardinal Richelie). Chad Zrinski vodio je 3000 Hrvata i Mađara protiv 100 000 Turaka i poturica. U završni juriš krenuo je u plemićkoj odjeći s očevom sabljom te 100 zlatnika za nagradu onome tko ga ubije.

Ovih dana obilježava se opsada Sigeta (1566), bitke koja je spasila Zapadnu civilizaciju (kardinal Richelie). Chad Zrinski vodio je 3000 Hrvata i Mađara protiv 100 000 Turaka i poturica. U završni juriš krenuo je u plemićkoj odjeći s očevom sabljom te 100 zlatnika za nagradu onome tko ga ubije.

RT @LeChouNews: Leonardo DiCaprio Cancels Croatian Vacation After Realising Adriatic Nation Became Independent More Than 25 Years Ago https…

RT @LeChouNews: Leonardo DiCaprio Cancels Croatian Vacation After Realising Adriatic Nation Became Independent More Than 25 Years Ago https…

Koje je vase misljenje o ovome? source instagram

Koje je vase misljenje o ovome? source instagram

Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Ko nas to bre zavadi

Ko nas to bre zavadi

For the first time in history, two parts of Croatia are officially connected by road. Pelješac bridge is now open for traffic. Thanks EU for making that happen!

For the first time in history, two parts of Croatia are officially connected by road. Pelješac bridge is now open for traffic. Thanks EU for making that happen!

Supermarket prices in Euros and Kunas. Croatia is soon joining to the eurozone.

Supermarket prices in Euros and Kunas. Croatia is soon joining to the eurozone.

Na današnji dan pred 30g poginuo je heroj Domovinskog rata Andrija Andabak. Pripisano mu je uništenje 30 tenkova, te po 1 transporter i BVP što ga čini najuspješnijim uništavačem tenkova od WWII.

Na današnji dan pred 30g poginuo je heroj Domovinskog rata Andrija Andabak. Pripisano mu je uništenje 30 tenkova, te po 1 transporter i BVP što ga čini najuspješnijim uništavačem tenkova od WWII.

Danas bi temperature trebale prelaziti 37 stupnjeva. Sjetite se svih jadnih napuštenih i divljih gradskih životinja i ostavite im na nekom zaklonjenom mjestu zdjelu s vodom. Ne samo danas, već i ostatak ljeta. Dobro će doći ne samo mačkama i psima, već i pticama, vjevericama, kunama…

Danas bi temperature trebale prelaziti 37 stupnjeva. Sjetite se svih jadnih napuštenih i divljih gradskih životinja i ostavite im na nekom zaklonjenom mjestu zdjelu s vodom. Ne samo danas, već i ostatak ljeta. Dobro će doći ne samo mačkama i psima, već i pticama, vjevericama, kunama…

Zoki nam dao novi meme format…

Zoki nam dao novi meme format…

Hrvatska je peta zemlja po izvozu pištolja na svijetu

Hrvatska je peta zemlja po izvozu pištolja na svijetu

Only in Croatia: Mlinar koji radi od 0-24, zatvoren u 11:20

Only in Croatia: Mlinar koji radi od 0-24, zatvoren u 11:20

bonito …. jesam ja lud ili ovo nisu jagode na slici ?

bonito …. jesam ja lud ili ovo nisu jagode na slici ?

Rio ima Crista Redentora, a Vinkovci imaju Čimpanzisusa

Rio ima Crista Redentora, a Vinkovci imaju Čimpanzisusa

Prema vašoj uputi sam išao planinariti, niste lagali, mogu se ljudi upoznati i osječaj je odličan!

Prema vašoj uputi sam išao planinariti, niste lagali, mogu se ljudi upoznati i osječaj je odličan!

Vidim tvoju Wolt bandu i dižem za moju Glovo bandu

Vidim tvoju Wolt bandu i dižem za moju Glovo bandu

Imamo li percepciju koliko mediji utječu na naše psihičko zdravlje, anksioznost, depresiju… Žalosno je da zbog ovakvih stvari nitko neće odgovarati, a sad s ratom prolazimo isto ono čim su nas bombardirali 2 godine s koronom. Jasno mi je da ti ljudi žive od naših klikova, ali ovo je degutantno.

Imamo li percepciju koliko mediji utječu na naše psihičko zdravlje, anksioznost, depresiju… Žalosno je da zbog ovakvih stvari nitko neće odgovarati, a sad s ratom prolazimo isto ono čim su nas bombardirali 2 godine s koronom. Jasno mi je da ti ljudi žive od naših klikova, ali ovo je degutantno.

Ulje je novi guzobris. Zagreb 2022.

Ulje je novi guzobris. Zagreb 2022.

Očito ne popularno mišljenje: Ovakva reklama kockanja ne bi trebala biti društveno prihvatljiva, a kamoli da se kocka reklamira po cijelom Zagrebu, na javnom gradskom prijevozu.

Očito ne popularno mišljenje: Ovakva reklama kockanja ne bi trebala biti društveno prihvatljiva, a kamoli da se kocka reklamira po cijelom Zagrebu, na javnom gradskom prijevozu.

Ulje je novi guzobris. Zagreb 2022.

Ulje je novi guzobris. Zagreb 2022.

Croatia’s Prime Minister Photographed From Every Angle So Zagreb Scientists Can Create 100% Accurate Double For Use In Case Of Emergency https://t.co/zwq1nl8ohx

Croatia’s Prime Minister Photographed From Every Angle So Zagreb Scientists Can Create 100% Accurate Double For Use In Case Of Emergency https://t.co/zwq1nl8ohx

An inspiring story about a man and his best friend comes from Croatia. The injured mountaineer, who slipped on the highest peak of Velebit and seriously injured his leg, also survived thanks to his faithful dog, who faithfully warmed his body for 13 hours, until rescuers found him.

An inspiring story about a man and his best friend comes from Croatia. The injured mountaineer, who slipped on the highest peak of Velebit and seriously injured his leg, also survived thanks to his faithful dog, who faithfully warmed his body for 13 hours, until rescuers found him.

In 2020, 70% of the EU population lived in a household owning their home, while the remaining 30% lived in rented housing. The highest shares of ownership were in Romania, where 96% of the population lived in their owned household, followed by Slovakia (92%), Hungary and Croatia (both 91%).

In 2020, 70% of the EU population lived in a household owning their home, while the remaining 30% lived in rented housing. The highest shares of ownership were in Romania, where 96% of the population lived in their owned household, followed by Slovakia (92%), Hungary and Croatia (both 91%).

HDZ-u je 1.8.2021. isteklo pravo na korištenje žiga. Nebo mi javilo da to preuzmem. Moja objava izlazi u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva br.18/2021 od 3.9.2021. Nakon toga mi stiže prigovor HDZ-a kojim mi se želi oteti žig HDZ-a. Prvo su mi oteli ime, sad žele i žig.

HDZ-u je 1.8.2021. isteklo pravo na korištenje žiga. Nebo mi javilo da to preuzmem. Moja objava izlazi u Hrvatskom glasniku intelektualnog vlasništva br.18/2021 od 3.9.2021. Nakon toga mi stiže prigovor HDZ-a kojim mi se želi oteti žig HDZ-a. Prvo su mi oteli ime, sad žele i žig.

Memorial plaque for the dog named Pluto who died in 1897 during the construction of a building in the center of Zagreb. Pluto was a stray dog ​​that the builders adopted. Unfortunately, he died in an accident on the construction site. Workers collected money to raise this monument.

Memorial plaque for the dog named Pluto who died in 1897 during the construction of a building in the center of Zagreb. Pluto was a stray dog ​​that the builders adopted. Unfortunately, he died in an accident on the construction site. Workers collected money to raise this monument.